Dranken / drinken uit Baru Belanda:
Jamu kunyit assem - Drank met geelwortel en tamarinde
- Ingrediënten:
- citroengras, citroensap, geelwortel, gemberwortel, javaanse suiker, rietsuiker, tamarinde en water
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloemkool, citroengras, citroensap, fruit, groente, honing, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, kruiden, laos, olie, olijfolie, peper, specerijen, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Dranken / drinken uit Baru Belanda:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Bonen!:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen: