Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroenschil, droge witte wijn, ei, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: