Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, koriander, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: