Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Gesmoorde kip met citroen, knoflook en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, citroenschil, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroenrasp, citroenschil, gehakt, gemalen komijn, honing, kikkererwten, koriander, lente-ui, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode chilipeper, tahin, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light: