Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Basisrecept uit Indonesie:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Het groot fondue boek: