Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lamsgehakt, munt, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Honey & co:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De worst story:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: