Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, groente, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: