Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Ontbijt / brunch / lunch uit Eten en zo:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence: