Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, banaan, bloem, boter, gehakt, honing, kaneelstokje, knoflook, kokosolie, kruiden, olijfolie, plantaardige olie, poedersuiker, specerijen, suiker, tarwe, tarwebloem, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: