Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groene kruiden, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Rauw:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet smakelijk:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Vegan Genial: