Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met komkommer
- Ingrediënten:
- citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, dille, ei, groente, knoflook, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Amuse / diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Creative chef:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegan Genial:
Amuse / diner uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek: