Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit The naked chef:
Picknick / buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Noedels:
Recept uit Noedels:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken: