Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, koriander, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag: