Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: