586 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapeieidooierknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bechamel met bouillon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, kippenbouillon, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met bouillon

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:

Bouillon Alberto

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes in bouillon - almondigas I

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner uit Bouillon:

Tagliatelle van zeekat in bouillon met zoete ui

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bloem, boter, chinese bieslook, citroengras, citroensap, druivenpitolie, frituurolie, groentebouillon, knoflook, melk, norivellen, rode ui, saffraandraadjes, thaise basilicum, vietnamese koriander, zeekat en zoete ui

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Buffelsaus

Ingrediënten:
bloem, ciderazijn, citroensap, groentebouillon, hete saus en olijfolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / saus / warme sauzen / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

STracci met courgettesaus

Ingrediënten:
bloem, courgette, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Koolsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, karwijzaad, kerriepoeder, margarine, paprikapoeder, savooiekool en witte kool

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sobanoedelsoep met shii-takes en tofoe

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Roux - i roux

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, peper, vleesbouillon en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

franse Uiensoep met kaasbroodjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, groentebouillon, gruyère, laurierbladeren, olijfolie, oude hollandse kaas, runderbouillon, stokbrood, tijmblaadjes, uien, verse peper en wijnazijn

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Milde kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillon, mild kerriepoeder, olie, ui, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Bugs balls

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, groentebouillon, meelwormen, paneermeel, peper en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Kaas-mosterd-biersoep

Ingrediënten:
belegen boerenkaas, bloem, groentebouillon, kervel, mosterd, pils, roomboter, sjalot en slagroom

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...