410 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliecitroengrascitroensapgaram masalagembergroentebouillonkerriepoederknoflookkorianderzaadkurkumalimoenlimoensapolijfoliepeperrode chilipepersjalotsojasaussuikertomaatuivissauswaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spruiten in kokosmelk

Ingrediënten:
druivenpitolie, garam masala, gedroogde chilipeper, geel mosterdzaad, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, maïsolie, spruiten, zout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kreeft in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine met kerrie en kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, druivenpitolie, garam masala, gember, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, maïsolie, nieuwe aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pompoencurry met linzen en kokosmelk

Ingrediënten:
amandelschaafsel, gemalen komijnzaad, gember, groentebouillonblokje, kerriepoeder, kokosmelk, kokosolie, koriander, peper en zout, pompoen, rijst, rode linzen, rode uien en knoflook

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pompoencurry met linzen en kokosmelk

Ingrediënten:
amandelschaafsel, gemalen komijnzaad, gember, groentebouillonblokje, kerriepoeder, kokosmelk, kokosolie, koriander, naanbrood, peper en zout, pompoen, rijst, rode linzen, rode uien en knoflook

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige tofoe met doperwten in kokosmelk

Ingrediënten:
doperwt, garam masala, gedroogde chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, tofu, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Curry van ananas met kokosmelk - pacari

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, goela djawa, ketoembar, knoflook, koriander, kruidnagel, pijpkaneel, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
curry / fruit / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Erbsencurry mit Kokosmilch / Erwtencurry met kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, babywortels, chilisaus, doperwten, groene thaise asperges, knoflook, kokosmelk, koriander, maïskolven, peultjes, plantaardige olie, poedersuiker, rijst bij erwtencurry, shii-takes, sjalot, taugé, thaise gele currypasta, thaise vissaus, tuinbonen en witte aspergepunten

Keuken:
Thais / Duits
Soort:
curry
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Soupe Thailandaise met schuim ven kokosmelk

Ingrediënten:
bosui, dunne eiernoedels, garnalen, gemberwortel, groen pepertje, kokosmelk, koriander, limoensap, olijfolie, runderbouillon, sereh, visbouillon, volle melk, zeezout en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...