53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbasilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeiinktvislaurierolijfolieoreganoparmezaanse kaaspecorinopeperspaghettitomaatuiwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pittige spaghetti

Ingrediënten:
ansjovis, kappertje, knoflook, olijfolie, peterselie, spaghetti en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trenette met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, bliktomaat, knoflook, olijfolie, rode chilipeper en trenette

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Salade van gegrilde paprika's

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, citroensap, gele paprika, knoflook, olijfolie en rode paprika

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zite sangiovanniello

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, tomaat en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Fusilli met bloemkool

Ingrediënten:
ansjovis, bloemkool, chili-olie, fusilli, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Penne rigate met kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, groene olijven, kappertjes, knoflook, laurier, munt, olijfolie, pecorino, penne rigate, polei, rozemarijn, salie en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, artisjokken, citroen, ei, kappertjes, knoflook, olijfolie, oud witbrood, parmezaanse kaas, peterselie en witte wijn

Soort:
groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, verse ansjovis en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Fusilli met ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, fusilli, gezeefde tomaten, kappertjes, knoflook, margarine, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode spaanse peper en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...