Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty: