Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, gehakt, gekookte ham, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, sjalot, tijm, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: