Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, specerijen, tijm, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: