Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, knoflook, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta: