23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: allesbinderappelarboriorijstbloemboterbouilloncitroenraspcitroensapcouscouseieidooierfruitkipfiletmaïzenapeperpoedersuikerslagroomsuikervanillezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Rijstepudding met een korstje

Ingrediënten:
ei, melk, risottorijst, suiker en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Citroenrijst met vanillesaus

Ingrediënten:
citroen, dessertrijst, ei, maïzena, melk, pudding, risottorijst, suiker en vanillestokje

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Reiz kugel - Rijstpudding

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde kersen, kaneel, melk, nootmuskaat, risottorijst, rumkrenten, suiker, sukade, vanille-essence en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di riso - Rijstevlaai

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, arboriorijst, boter, citroenrasp, ei, korstdeeg i, kristalsuiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Riz-condé

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, frambozenpuree, gelatine, kristalsuiker, maïzena, melk, risottorijst, slagroom, suikersiroop, vanillestokje en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Rijsttaart

Ingrediënten:
boter, eieren, amandel, gekonfijte kersen, gistdeeg, griessuiker, melk, rijst en vanillesuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pistachesoufflé

Ingrediënten:
suiker, beslag, boter, boter, eieren, eiwit, eiwitten, fijne kristalsuiker, pistaches, maïzena, maïzena, melk, melk, pistachenoten, rijst, suiker, vanillepeul, vanillestokje, vet en wijnsteenzuur

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rijstpudding - rice pudding

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, melk, nootmuskaat, rijst, rozijnen, suiker en vanille-essence

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Abrikozen-rijsttaart

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, bloem, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gemalen amandelen, melk, poedersuiker, rijst, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met gekookte granen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine rijst, couscous, druivenpitolie, ei, gerst, gierst, havermout, khorasantarwe, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, wilde rijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Appel-rijstsoufflé

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, ei, fruit, melk, poedersuiker, rijst, suiker, vanille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai - Mijn Recepten

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout