Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Quenelles van aardappel
- Ingrediënten:
- aardappelen, bakpoeder, bloem, boter, kaassaus, melk, peterseliesaus, tomatensaus, ui en wijnazijn
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, aardappelpuree, basterdsuiker, beslag, boter, chocolade, citroen, citroensap, citroenschil, crème fraîche, dille, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, esdoornsiroop-roomkaassaus, karnemelk, olie, olijfolie, peper, suiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier: