Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gehakt, kaas, knoflook, lasagne, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen: