34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapcourgetteeidooiergroenteknoflooknootmuskaatolijfoliepeperselderijspecerijensuikertijmuivleeswaterwortelzeezoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Crème brûlée van knolselderij

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, eierdooier, groentebouillontablet, knolselderij, melk, peper, poedersuiker, verse selderij en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoeken

Ingrediënten:
bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Spruitjesgratin met fenegriekkaas

Ingrediënten:
boter, ei, fenegriekkaas, groente, peper, slagroom, spruiten, tijm, volle melk en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Hartige mosseltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, eieren, gemalen kaas, gist, maïsbloem, melk, mosselen, nootmuskaat, peper, prei, room, selder en zout

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:

Bouillon Alberto

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Reemedaillons in een truffelkorst

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, eidooier, grof zout, kippenbouillon, knolselderij, melk, peper, reefilet, reesaus, romainesla, water, wild, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gehakt "koude pracht"

Ingrediënten:
amandelen, boter, brood, doperwten, ei, marjolein, melk, peper, rundergehakt, selderij, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Hartige rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, ei, laurier, margarine, melk, oude geraspte kaas, peper, rijkst, selderij, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
rijst / pudding / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kougelhopfs met escargots - Tulband met slakken

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, crème fraîche, ei, knoflook, knolselderij, melk, peper, slakken, suiker, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: rauwe salade van wortelgroenten

Ingrediënten:
agavesiroop, appelciderazijn, biet, bieten, dragon, dressing, eieren, gehakt, hazelnoot, granaatappelpitjes, groenten, hazelnoten, knolselderij, lente-uitjes, maanzaad, peper, radijsjes, verse dragon, sinaasappelsap, vlees, wortelgroenten, wortels, zeezout, zoete appel en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...