Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Varkensbout in melk - arrosto di maiale al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, melk, peper, varkensbout, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, droge witte wijn, ei, gekookte ham, kaas, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten: