412 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeieidooiereiwitgelatinekaneelmaïzenamascarponepeperpoedersuikerpure chocoladeslagroomvolle melkwaterwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aromatische berkenstroop met melk en gerst

Ingrediënten:
anijszaad, appelbalsamico, berkensiroop, dextrose, guargom, invertsuiker, klaverzuring, melk, melkpoeder, parelgort, room, roomse kervel, suiker, tijmbloemen, vloeibare stikstof, water, zoethout en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zuivel
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / nagerecht uit Sieb's proefschrift:

Crème brûlée

Ingrediënten:
eidooier, melk, rietsuiker, room, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans / Catalaans / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Dranken / fondue / drinken / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Café crème

Ingrediënten:
koffie, melk, room en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Gebakken room-karamelpuddinkjes

Ingrediënten:
citroenrasp, crème fraîche, ei, eierdooier, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-crème soep

Ingrediënten:
basilicum, boter, groentebouillon, halfvolle room, melk, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Konafa à la crème

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, kadaifideeg, melk, oranjebloesemwater, pistaches, rijstebloem, suiker en water

Keuken:
Midden-Oosten / Balkan / Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...