62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnigroentekaasknoflooklaurierbladnootmuskaatnotenolijfoliepeperpeterselietijmtofuuivisvleeswaterzadenzeezoutzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Varkensvlees met BBQ-saus, wafels & coleslaw

Ingrediënten:
bbq-saus, boter, ei, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, munt, natriumbicarbonaat, rode spaanse peper, rode ui, suiker, varkensvlees, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zelfrijzend bakmeel, zuiveringszout en zwoerd

Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Picknick vleespastei met ei

Ingrediënten:
ei, boter, eieren, eigeel, melk, foelie, bloem, boter, gehakt, gerookt spek, ham, laurierblad, patentbloem, peterselie, preistengels, reuzel, bleekselderij, zout, ui, varkensbuik, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Picknickvleespastei met ei - derby picknick pie with eggs

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gerookt spek, ham hock, laurierblad, melk, patentbloem, prei, reuzel, ui, varkensbuik, varkensham, varkensschenkel, varkensschouder, verse peterselie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kig ha fars

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, bouquet garni, ei, fijne kristalsuiker, kruidnagel, melk, prei, rookspek, rozijnen, runderschenkel, sjalot, tarwemeel, ui, varkensvlees, voorschenkeltjes, witte kool en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Italiaanse kalfsborst, gevuld

Ingrediënten:
boter, brood, doorregen spek, doperwten, ei, kalfsborst, kalfszwezerik, knoflook, laurier, marjolein, melk, peterseliewortel, pistaches, tijm, tuinkruiden, ui, varkensvlees, vleesbouillon, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Varkenspasteitjes - pork pies

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, eigeel, gemalen foelie, laurierblad, melk, mirepoix, patentbloem, reuzel, salie, ui, varkensbuik, varkenspoot, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei / feestdagen
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Kig ha farz / Bretonse stoofpot

Ingrediënten:
boekweitmeel, bouquet garni, ei, gezouten boter, groene kool, groentebouillon, grof zout, kruidnagel, melk, peper, raapjes, roze zout, runderschouder, saucijzen, schoudermuis, sucadelappen, ui, varkensbuik, varkensschenkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chou farci

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, brood, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, peper, peterselie, quatre épices, rundersteak, savooiekool, sjalot, tijm, ui, varkensbuik, varkensschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Patrijs met kool - perdiz con coles

Ingrediënten:
bacon, bloem, chorizo, cognac, droge rode wijn, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, groene kool, knoflook, kwartel, melk, nootmuskaat, olijfolie, patrijs, piepkuiken, pittige varkensworst, reuzel, savooiekool, sinaasappelrasp, tomaat, ui, varkensgehakt, verse marjolein, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai - Mijn Recepten

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout

Recept van Mijn Recepten:

Foe yong hai

Ingrediënten:
allesbinder, bouillon, citroensap, djahé, ei, groente, ketjap, kipfilet, laos, melk, peper, puree, rijst, suiker, tomaten, varkensvlees en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kalfsborst - falette

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gehakt "koude pracht"

Ingrediënten:
amandelen, boter, brood, doperwten, ei, marjolein, melk, peper, rundergehakt, selderij, ui, varkensgehakt, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Haal meer recepten op...