Recept uit Istanbul:
Pide ekmeği of ramazan pidesi
- Ingrediënten:
- droge gist, bloem, kristalsuiker, water, maïsmeel, melk, nigellazaad, olijfolie, polenta, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, brood, deeg, ei, eidooier, gedroogde gist, gedroogde oregano, honing, knoflook, kristalsuiker, olie, patentbloem, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tafelzout, ui, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Moro:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.: