Recept uit De Urban Cook:
Langzaam Gebakken Ossenhaas Met Bordelaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, merg, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rode wijn, sinaasappel, tijm, witte peperkorrels en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurierblad, lente-ui, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: