120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereiknoflookkruidenlaurierbladolieolijfolieoreganopeperpreirozemarijnspecerijensuikertomaattomatenpureeuivetwaterwitte wijnwortelzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Noordzeekabeljauw met laurier en twee soorten tuinboontjes

Ingrediënten:
citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie

Soort:
vis
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong

Ingrediënten:
basilicum, laurier, peterselie, prei, rundertong, selderij, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zeeuwse pot:

Alikruiken

Ingrediënten:
alikruiken, basilicum, bladselderij, laurierblad, peterselie, tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, gehakt, gemalen kaas, knoflook, laurier, marjolein, olie, paneermeel, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Artisjokken en mozzarella met gekonfijte citroen

Ingrediënten:
artisjokken, basilicum, buffelmozzarella, citroenen, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, little gemsla, munt, olijfolie, peterselie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

juliennesoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, oregano, peper, seizoensgroenten, tijm, tuinkruiden, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ossobuco op Milanese wijze

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bloem, citroenschil, kalfsschenkel, knoflook, laurier, marjolein, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomaten, vleesbouillon, witte wijn, wortelen en zout

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Langoustinebouillon

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, dille, kardemomzaad, knoflook, korianderzaad, langoustine, laurier, limoenschil, olie, peterselie, prei, tijm, tomaten, ui, venkelknol, viskarkas, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potage magali - Mediterrane tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
basilicum, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, saffraandraadjes, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Ossenstaartsoep, heldere

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, salie, schenkelvlees, tijm, tomatenpuree, ui, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...