Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, prei, slagroom, specerijen, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: