Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte aux fine herbes - Eieren in potjes met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, suiker, tijm, tuinkruiden, ui, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër: