Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: