Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, ei, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen: