Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, droge witte wijn, ei, flespompoen, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, sjalot, tijm, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen: