Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Thug kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: