Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, ei, eidooier, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, room, slagroom, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: