Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Schoolsnert
- Ingrediënten:
- kruidnagel, laurierblad, mager lamsvlees, peterselie, prei, roomboter, selderij, spliterwten, ui en wortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: