Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, courgettebloemen, ei, feta, groente, knoflook, melk, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: