Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, boter, brood, broodje, ei, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vis, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: