Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Mosselen a la mariniere
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, knoflook, mosselen, peper, peterselie, ui, water en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, boter, citroen, citroensap, foelie, gember, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, tijm, tomaat, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Eerlijker Eten:
Recept uit Margriet kookboek: