Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Chez Adriaan:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty: