Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bouillon, citroenrasp, dille, dragon, droge witte wijn, ei, gember, griekse yoghurt, kervel, knoflook, komkommer, munt, olie, olijfolie, peper, risottorijst, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: