Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dille, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Eet jezelf mooi, slank en gelukkig:
Bijgerecht uit Moro:
Picknick / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more: