Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, champignons à blanc, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kerriepoeder, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, prei, room, sjalot, tijm, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: