Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Kruiden-vinaigrette
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, courgette, dragon, ei, knoflook, mosterd, munt, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: