25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: blanke kippenbouillonbleekselderijboterchampignons à blancdragondroge witte wijneieidooiergeglaceerde witte uitjesgroentebouillonkipkippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolieolijfoliepeperroomsjalotslagroomtijmuiwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

heek n strandgapers met salsa verde

Ingrediënten:
bloem, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, heekfilet, knoflook, olijfolie, strandgapers, ui, verse peterselie, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Soep & rosti van schorseneer

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, fleur de sel, groentebouillon, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, schorseneren, sjalot, slagroom en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Croquettes - Mariënwerth, 1890

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, foelie, gelatine, gevogeltevlees, kalfsjus, knolselderij, niervet, peperkorrels, peterselie, vleesbouillon, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Groente-taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, deeg, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, ui, witte boon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pikante saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, cayennepeper, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsfond, kappertjes, peterselie, room, sjalotten, slagroom, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Chicken Fricassée Forestier - Kipfricassee van de boswachter

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, cantharellen, citroensap, droge sherry, eekhoorntjesbrood, gele stekelzwam, grote sponszwam, kastanjeboleet, kippenborst, kippenbouillon, oranje-groene melkzwam, peterselie, plantaardige olie, trompets de mort, ui, weidechampignons, witte wijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper