Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Barba di frate met pancetta - barba di frate alla pancetta
- Ingrediënten:
- barba di frate, boter, pancetta, peper, room, ui, verse bladpeterselie, zeekraal en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2: