237 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembotercitroensapcourgettegroentegroentebouillonkruidenolieolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperrode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met knoflook-peterselieboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, sjalot, tuinkruiden, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met noten

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, hazelnoot, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met kaas

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met sla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, friséesla, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, rozemarijn, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Basistomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, tijm en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, ditalini, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, pasta, peterselie, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsrollade

Ingrediënten:
basilicum, kalfsgebraad, knoflook, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui, vetstof, witte wijn, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees / rundvlees
Haal meer recepten op...